Rólunk

Kateryna & Ihsan
Fotográfus házaspár,  esküvői fotós és videós Budapesten és egész Európában

Kateryna Ihsan - Antalya wedding photogr

Köszönjük, hogy benéztél hozzánk!

 

Budapesti székhelyű házaspár vagyunk, egyben fotós és videós csapat, a szakterületünk az esküvői fotózás és videózás, eljegyzések, lánykérések megörökítése, szívesen fotózunk budapesti utazókat, készítünk portréfotókat és Instagramra szánt videókat. A székhelyünk Budapesten található, de egész Európában dolgozunk esküvői fotózást kérő ügyfelekkel.

Köszönjük, hogy benéztél hozzánk!

 

Budapesti székhelyű házaspár vagyunk, egyben fotós és videós csapat, a szakterületünk az esküvői fotózás és videózás, eljegyzések, lánykérések megörökítése, szívesen fotózunk budapesti utazókat, készítünk portréfotókat és Instagramra szánt videókat. A székhelyünk Budapesten található, de egész Európában dolgozunk esküvői fotózást kérő ügyfelekkel.

Miért a mi fotó- és videószolgáltatásunkat válasszátok az esküvőtökre? 

 

Célunk, hogy képeink és videóink által emlékezhess a történeteidre. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy időtálló fényképek és videók szülessenek, amelyek élethűek és tele vannak színekkel. Szeretnénk, ha ügyfeleink az évek múltán is elővennék az esküvői albumukat, és mindig örömmel emlékeznének ezekre a pillanatokra. Azok, akikkel dolgoztunk, a fényképeinket és videóinkat őszintének, művészinek, élettelinek, szórakoztatónak, élesnek és ízlésesnek írják le. Gyakran halljuk, hogy értünk ahhoz, hogyan segítsünk az embernek ellazulni, így gördülékennyé válik a fotózás és videózás akkor is, ha valaki feszélyezve érzi magát a kamera előtt. Mi pedig ezt nagy örömmel halljuk!

Miért szeretünk esküvőket fotózni és videózni?

 

Mert nagyon szeretjük az ügyfeleinkkel való munkát! Budapesten és több más helyszínen is dolgoztunk, és nagyszerű emberekkel találkoztunk, akikkel igazi élmény volt a fotózás és videózás. Mindig kiváltságos és megtisztelő dolog részt venni egy ilyen bensőséges, örömteli és emlékezetes napon. Mindig büszkék vagyunk arra, hogy felelősek lehetünk az esküvő napját kitöltő izgalmas, szeretetteli, kedves és őszinte pillanatok megörökítéséért. Minden alkalommal, amikor fotósként részt veszünk egy esküvőn akár Budapesten, akár más helyszínen, eszünkbe jut, milyen boldogok voltunk a saját esküvőnk napján. Többek között ez motivál minket arra, hogy jó munkát végezzünk, mert nagyon jól tudjuk, mennyire fontosak ezek a pillanatok. Úgy szoktuk jellemezni magunkat, mint „Egy pár a pároknak”.

 

Hogyan dolgozunk?

 

Mindkettőnknek van tapasztalata esküvők, eljegyzések, lánykérések, és más fontos életesemények fotózásában. Havonta általában több, különböző eseményen dolgozunk. Katya az utóbbi években vált profi videóssá, és nagy lelkesedéssel műveli ezt a szakmát. Amikor esküvőkön dolgozunk, általában Ihsan fotózik, Katya pedig videózik. Sok esküvőn előfordul, különösen Budapesten, hogy az ügyfelek két fotóst kérnek. Ez azért is jó ötlet, mert így az egyik fotós a szélesebb közönségre és a helyszínre összpontosíthat, míg a másik a vendégek különleges pillanatait, és az ezekhez kapcsolódó, apró részleteket örökíti meg. Az egyes eseményeken drónfelvételt is tudunk készíteni, melyet hozzáadunk az albumhoz illetve videóhoz.

Miért a mi fotó- és videószolgáltatásunkat válasszátok az esküvőtökre?

  1. Házasok vagyunk: mi már átmentünk mindazon, amely most előttetek áll; tehát tudjuk, hogy mi az, ami fontos Nektek, és megértjük az érzéseiteket is. Személyes tanácsokkal is tudunk Benneteket segíteni, ahogy közeledik a Nagy Nap.

  2. Professzionálisak vagyunk: évente több, mint 300 fotózás áll mögöttünk. Egész évben párokkal és családokkal dolgozunk különböző alkalmak kapcsán. Számíthattok a jártasságunkra mind fotózásban, mind videózásban.

  3. A legjobb termékeket használjuk: magas színvonalú felszereléssel és világítástechnikával rendelkezünk. Nem kell aggódnotok a kezetekbe kerülő fotók, videók minősége miatt.

  4. Pozitívak vagyunk: nem ítélünk el semmit, és nem fogjuk irányítani az esküvőtöket. Mi derűsek vagyunk, és mindig mosolygunk.

  5. Rugalmasak vagyunk: előszeretettel biztosítunk rugalmas csomagokat, melyeket kéréseitek alapján tudunk személyre szabni. Számunkra Ti vagytok az elsők.

  6. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk: Engedéllyel rendelkező szoftvereket használunk, és mindketten MacBook laptoppal rendelkezünk, amely lehetővé teszi, hogy bárhol is vagyunk, gyorsan tudjunk dolgozni. Hatékonyak vagyunk, hogy rövid időn belül is magas színvonalú termékeket tudjuk átadni Nektek.

  7. Egy csapat vagyunk: nincs szükségetek külön fényképészre és videósra! És amennyiben mindkét szolgáltatásunkat megrendelitek, nagyon kedvező csomagokat tudunk ajánlani Nektek.

  8. Imádjuk az esküvőfotózást: számunkra ez nem egy munka, hanem szenvedély.

  9. Pontosak vagyunk: mindent lejegyzetelünk, hogy a kívánságaitok legapróbb részlete se vesszen el. Online dolgozunk, és a párokkal együtt alakítjuk ki a terveket.

  10. Többnyelvűek vagyunk és megbízható kapcsolati hálóval rendelkezünk. Beszélünk angolul, magyarul, oroszul és törökül. Akár nemzetközi, akár helyi esküvőtök lesz, nem kell félnetek a nyelvi akadályoktól. Sok, más szolgáltatásokat biztosító emberekkel (sminkes, fodrász, ceremóniamester, stb.) dolgozunk együtt, így tudunk segíteni abban, hogy kapcsolatba lépjetek velük.

Hogyha érdekel, mi mindennel foglalkozunk még fotósként, látogass el a weboldalainkra:

Katya instagram

Ihsan instagram

 
IMG_3031.JPG