Naplementés fotózás a Városligetben és vacsora a Trófea étteremben

Meghívást kaptunk egy gyönyörű, romantikus napra, Kriosztina & Tamas esküvői fotózására és videózására.

A Corinthia Hotelben kezdtük a fotózást, ahol ők az esküvő előtti éjszakára megszálltak. Krisztina elbűvölő volt a modern menyasszonyi ruhájában, Tomi pedig nagyszerűen festett az öltönyében. Mindketten stílusosak és divatosak a hétköznapokban is. (Egyébiránt, gyakran találkozunk velük más fotózások alkalmával is, és mert ugyanazon a környéken (Marina Part) élünk. Karácsonyi fotózás alkalmával a “Nordix Room”-ban szintén találkoztunk velük.)

 

A hotelben számos nagyon szép helyet találtunk, köztük a lépcsőket, a folyosót és a társalgót, amelyek pompás helyszínül szolgáltak az esküvői fotózáshoz és videózáshoz.

Nagyjából egy óra elteltével a következő állomásunk a Benczúr Palota volt, amely egy népszerű esküvői helyszín az VI. kerületben. Mi azért szeretjük, mert ez egy antik épület belső terasszal, elegáns stílusú lépcsőházzal és egy nagyon tágas bálteremmel. Megörökítettük az érzelmes és boldog pillanatokat, az örömkönnyeket, amikor Krisztina igent mondott, a gyűrűk felhúzását és az első perceiket mint házaspár.

Ezután egy kis létszámú fogadást szerveztek a Trófea újbudai éttermébe, ahol a családdal és a közeli barátokkal vacsoráztak; végül pedig a torták következtek. Minden pillanat csodálatos, amit a szeretteink körében tölthetünk.

·        Trófea Étterem esküvőkre

·        Éttermek esküvő utáni vacsorához

·        Kislétszámú esküvők

·        Milyen az esküvői vacsora a Trófea Étteremben?

·        Benczúr Házban tartott polgári házasságkötés

·        Esküvői helyszínek 2021