Gyönyörű, naplementés esküvő előtti fotózás a Várkert Bazárban

& vacsora a Pavillon de Paris Étteremben

 

Andreynek és Elinának nagyszerű ötlete támadt! Ugyanazon a napon születtek, és ezt az időpontot választották a házasságkötésükhöz is. Ahogy Elina később az

oldalán írta: „Boldog születésnapot nekem, boldog születésnapot neked és boldog születésnapot a családunknak!” Nekünk nagyon tetszett ez a romantikus ötlet.
 

Örömünkre szolgált, hogy mi fotózhattunk és videózhattunk ennek a gyönyörű párnak az esküvőjén. A fotókat Ihsan, a videót Katya készítette. Ide kattintva láthatod a bájos kisfilmjüket.


Már akkor egészen biztosak voltunk benne, hogy jól fogjuk érezni magunkat a ceremóniájukon, a kreatív fotózáson és a vacsorán, amikor hónapokkal az esküvőjük előtt találkoztunk velük egy kávé mellett. És végül valóban nem tévedtünk! Nagyon barátságosak voltak, jó hangulatban és kellemes kisugárzással, így a fotók is nagyon jól sikerültek.


Az esküvő napját a Budaörsi Kormányablaknál kezdtük. Ott tartották a hivatalos házasságkötési ceremóniát, mielőtt a Várkert Bazár felé vettük az irányt a kreatív fotózásra. Szerencsénk volt a fényekkel és az atmoszférát illetően is, és külön köszönet illeti a Várkert Bazár barátságos munkatársait, nagyon kellemesen éreztük magunkat. Minden adott volt ahhoz, hogy produktívak lehessünk.


Az esküvői fotózás utáni vacsora helyszínéül a Pavillon de Paris-t választották. Nem ez volt az első alkalom, hogy vacsorafotókat készítettünk ott, és jó szívvel ajánljuk ezt a hatalmas terasszal rendelkező, szép éttermet. Ide teszem a weboldaluk linkjét.


Emellett, ha további információra lenne szükséged arról, milyen feltételekkel lehet házasságot kötni a Budaörsi Kormányablaknál, a kapcsolódó oldalon megtalálod, ezen a linken: Házasságkötési szándék bejelentése